Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

Radim92

9. 9. 2012 12:22
Dotace?

Zdá se mi, že se opomíjí, že ty peníze, co nám Brusel tak štědře „věnuje“, jsou ty samé, které do EU cpeme. A celou touhle šaškarádou jsme se jen připravili o možnost rozhodovat si sami o svých penězích, místo toho nám Brusel diktuje, kolik a co máme pěstovat.

Myslím, že by EU neměla tolik zasahovat do hospodářství jednotlivých členských států, ale soustředit se především na zahraniční obchod, výzkum, vojenské operace apod. !!

0 0
možnosti
MK

AsistentprofParkinsona

5. 9. 2012 10:01
Nech si ty populistické řeči

Když se maj naši zemědělci lépe, tak jak to, že na našem trhu není dostatek našich kvalitních a levných zemědělských produktů. Maso, mouku, mléko  ovoce, zeleninu atd. za chvíli budeme mít pouze z dovozu. Cukr jsme si už asi definitivně zničili. A taky se ty strejdo domníváš, že těch našich pár Europoslanců i za předpokladu, že by to byli 100%bruselobijci by v moři EuroKomunistickej Hujerů něco znamenali. Holt pár vybranejch zemědělců se má asi dobře a ti ostatní no ty dotační politika pokud je již nezabila, tak to brzo udělá. Dotace jsou svinstvo pro všechny, a ne jen pro zemědělce s výjimkou těch co je dostávaj.;-O

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

5. 9. 2012 10:25
Re: Nech si ty populistické řeči

No, on to myslel tak, že zemědělci, ktorí sa vedia pohybovať v príjme dotácií sa nemajú špatne. Ten detail že z takého zemědělce sa stáva parazit je už pre neho nepodstatný.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik