Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že se zbytečně snažíte ohrazovat a hledáte vše, co by se hodilo k "negativní kampani".

Skutečně by se katolická církev měla primárně starat o věci duchovní a stát o věci světské. Navzájem by se neměli střetávat a "kecat si do svých věcí", což nevylučuje, že se mohou setkávat ve chvílích, kdy se tyto dva světy prolínají.

0 0
možnosti
Foto

Pokud to pan Schwarzenberg myslel tak, nespoléhat se na "tatíčka" stát, nepřisávat se k němu, spoléhat se na vlastní síly a iniciativu, pak s tím jednoznačně souhlasím.

1 2
možnosti
DH

Tak panu KS už je tak špatně rozumět a když řekne něco, že je to není zahuhňání, tak je to řečeno tak, že nikdo neví jak to myslel.:-)

5 0
možnosti
BM

A ještě taková poznámka: Spíše si všímejte, co říká nynější pan prezident......

Když byl zvolen, tak prohlásil, že na Hrad nebude brát žádné politiky, ale pouze úředníky.

A vida, kdopak je kancléřem: Předseda politické strany a krajský zastupitel. A to není politik!!!!;-D

6 9
možnosti
MD

Ovsem dost pruhledne prehrani na druhou stranu hriste, vice vypovidajici o vas jak o novem prezidentovi. I kdyz porad hrajete stejnou hru, ze.

4 2
možnosti
BM

Váš názor vychází z toho, že opakujete stálý nešvar něktterých blogerů. Pan Schwarzenberg to myslel zcela jinak.......

2 8
možnosti
BM

Věřící mají podle něj plnit své povinnosti ke státu a společnosti, ale zároveň si udržet zdravý odstup od moci, k níž se opět příliš přibližují. Upozornil, že nesmí zapomenout na poučení z 20. století.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/drzte-si-distanc-od-politiku-katolikum-nedelaji-dobre-varoval-schwarzenberg-1s5-/zpravy-domov.aspx?c=A130309_130255_ln_domov_mpr

2 7
možnosti
Foto

Buďte rád, že se nerozhovořil. Vědět to co on, budu radit to samé. Od jedovatých a zkažených věcí je třeba držet odstup.

1 3
možnosti
MD

No, pokud hovoril o sobe, neb k tomu 'statu' tez patri, pak by vedel o cem hovori.

Ale jsou to jen dohady, ze?

6 0
možnosti
MD

Ja vim, bude to znit hrozne, presto, diky za vas lidsky a obcansky postoj.

7 0
možnosti
LM

Spíše mi přijde, že už on sám neví co žvatlá a je chvilkama úplně mimo, všichni budeme jednou staří a senilita i infantilnost k tomu někdy patří, ale proč je tohle ministrem zahraničí a dokonce kandidoval na prezidenta je s podivem.

16 2
možnosti
Foto

Tomu, že kandidoval na prezidenta, bych se tak moc nedivila, poněvadž někteří lidé s věkem ztrácejí soudnost (to se netýká jen politiky - každý známe ze svého okolí někoho už věkem poznamenaného, kdo by chtěl dělat věci jako zamlada, ale už mu to nejde a je tím akorát k smíchu). Co mě udivuje daleko více, je to množství jinak inteligentních lidí, kteří zrovna jeho volili, takže se dostal až do finále - těžko pochopitelné.

7 1
možnosti

No hlavně že se ON nacpal do  exekutivní vládní funkce, proti které brojí. Hlava mi to nebere.

14 2
možnosti

Ačkoliv se nám média snaží cpát opak, je tento člověk nevzdělancem a podle toho ty bláboly, které z něj čas od času vypadnou, stojí za to. Jeden takový, o prezidentu Benešovi jako válečném zločinci, jej naštěstí stál post prezidenta.

18 4
možnosti
PU

P30e80t94r 60U27h88e57r

11. 3. 2013 18:56

Vy to máte v té hlavě nějak pomotané. On nikdy toto neřekl.

0 3
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik