Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vaše "doporučuji navýšit počty pracovníků státní zemědělské a potravinářské inspekce" překládám: zadlužovat stát, zadlužovat stát, zadlužovat stát. Děkuji, nechci.  Brrrrr.

  Stát nezajišťuje systematickou kontrolu? Jak potom víte, že výrobky jsou nekvalitní? Vyčuchal jste to?

  Jak se změnila systematičnost kontroly od let 1992 ÷ 1998 (místopředseda vlády a ministr zemědělství J. Lux)?  Nebo od období 2004 ÷ 2006 (místopředseda vlády M. Šimonovský) či 2007 ÷ 2009  (místopředsedy V. Parkanová a J. Čunek).  Domnívám se, že nic k horšímu.  Co tedy ti zástupci KDU - ČSL ve vládách dělali, že nezajistili to základní pro zdraví národa?

2 0
možnosti
LP

Z ministerstva přicházejí jenom kecy. Všichni šéfové kdejakých kontrol jenom žvaní. Docela se mi líbí aktivita TV NOVA, kde poukazují na špatnou kvalitu ovoce a zeleniny velmi konkrétně.

0 0
možnosti
VH

Ano. Jaké kecy jste slyšel naposledy?  Mimochodem: jak byste bez kontrol ČOI věděl, že výrobky jsou nekvalitní, případně že obsahují jiné, než deklarované složky? Jak hloupě umí někteří promluvit.

  Čehopak že dosáhl hloupý novácký inspektor?  Slyšel jsem, že Nova je především pro jednodušší povahy. Nevěřil jsem, už věřím.

0 0
možnosti
JAZ

Nekupovat v řetězcích a připlatit např. 20,.Kč na kg masa u drobného prodejce a mám kvalitu!

3 0
možnosti
VH

O tolik to ani u řezníka dražší není.  Jen je třeba obejít více obchodů (řezník, pekař, zelinář /tj. dnes Vietnamec/, lahůtkářství). A většinou bez auta.

2 0
možnosti
VK

V38i24l71é79m 25K16o78s

12. 3. 2013 10:49

KDU rozhodně volit nebudu. Volání po větších regulacích mi nic neříká. A panu Jurečkovi doporučuji, aby si kupoval kvalitní potraviny, když je chce. V nabídce jsou. To, že většina zákazníků preferuje levný šmejd není chyba výrobců ani komika Bendla..;-)

3 1
možnosti
TS

když je chcete, tak si je kupte. Nebo se snad snažíte říct : "chci aby všichni měli kvalitní potraviny"?

To chtěla EU na začátku asi taky a podivejte, jak to dopadlo.

4 1
možnosti

Dokud bude platit, že "xxx" vyrobené v "yyy", ale zabalené v ČR je český výrobek, tak se nic nezlepší.;-)

1 1
možnosti
JP

Dnes módou psát "made in EU";-D;-D;-D

0 1
možnosti
KN

K69a43r27e20l 35N68o59v97á86k

12. 3. 2013 10:23

Návrh navýšit počet státních úředníků ve zbytečném a škodlivém státním úřadu je, eufemisticky řečeno, omyl.

3 2
možnosti
MJ

Úředník ve státní správě, jehož činnost má smysl a reálný dopad do společnosti a navíc si svou činností na sebe dokáže vydělat má naopak velké opodstatnění.

1 3
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik