Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud vim, Michal Uhl je členem SZ. To pro

ty, kteri by chteli s touto stranou

predvolebni koalici.

3 0
možnosti

D57a21v28i19d 70K53r35á79l

11. 4. 2013 7:14

jurečka - člen kdu-čsl a tedy představitel jednoho z totalitních režimů- toho církevního.

3 9
možnosti

Jurečka je členem demokratické strany hlásící se k tisíciletým křesťanským hodnotá Evropy. Není představitelem žádného totalitního režimu.Hlavně však má ve svém příspěvku pravdu.Tento úřad zabývající se nedávnou historií- komunistickou diktaturou by měli vést nestranní odborníci.

Z naší nedávné minulosti bychom se měli všichni poučit, aby se nám rudá diktatura nevrátila třeba v nějaké diktatuře růžové nebo i bílé - pravicové.

3 2
možnosti

Mě by zajímalo, jak dlouho má takový ústav studovat? Deset, sto nebo tisíc let? A kolik miliard to "studování" ještě bude stát v době, kdy nejsou peníze už vůbec na nic?

1 7
možnosti

v rámci rozpočtu to jsou drobné.. Výzkum historie patří ke znakům civilizované společnosti, která už nevyrábí jen do huby..

0 1
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen, že současné změny na ÚSTR jsou dalším krokem k nápravě polistopadového vývoje...;-(.

1 4
možnosti

I64v65o 62Ž67á85č24e31k

10. 4. 2013 23:33

A proč jsou vůbec kolem tohoto odborného ústavu, zabývajícího se historiií, takové politické třenice? Vždyť přece všechny naše současné politické strany jsou naprosto demokratické a s nějakou totalitou nemají a nikdy neměly nic společného, tak co jim na jeho činnosti může vadit?

Novou předsedkyní tohoto odborného ústavu, zabývajícího se historiií, se stala překladatelka z polštiny. Proč ne třeba geolog nebo kuchař, ti by měli úplně stejnou kvalifikaci.

5 4
možnosti

Nezlehčujte prosím, téma je vážnější, než si myslíte.

3 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik