Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vcelku s autorem souhlasím. Hodně lidí "kope" jen za sebe. Někteří rodinu opustí, nebo se pro jistotu ani nevážou. Za problémy společnosti myslím ovšem nejsou jen problémy rodiny ale celková morálka nezanetbatelného počtu čechů. Někoho by nidky nenapdalo například obohatit (okrást, odklonit) se na úkor někoho jiného (souseda, známého). Ovšem něklteří lidé bez morálních zásad v ostatních lidech vidí jen zdroj pro čerpání hodnot (peněz, majetku, know how) sami pro sebe bez spravedlivé protihodnoty. Myslím, že jestli něco povede ke konci civilizace, nebude to pád meteoritu, ani vyhynutí včel, ale totální úpadek morálních hodnot.

0 0
možnosti

Rodina je základ státu,to tvrdí všichni politici  co svět světem stojí a právě proto ti naši dnešní jdou vzorem .Takže pro jistotu se všichni hned jak se opeřili, ta k se preventivně rozvedli a vyměnili své polovičky.Začal to ten nejspravedlnější Venouš, který, ještě Olga nezchladla a už se zahříval v jiné posteli jak psali v Blesku  ,  aby hned  krátce po jejím odchodu ji   nahradil jinou dámou a pokračovali dál spravedlivě, jak je unás zvykem,přesně průřezem celým politickým spektrem .Praví i leví vše rovno Macek,Dlouhý.Zaorálek, Hašek ,i ten filuta Kalousek ,dokonce i statečný Topolánek a aby byl vzorem pro všechny tvrdě na tom pracuje i ten ,který se nám před volbami chlubil svou rodinou, náš milovaný Nečas.Tudíž hurá za odstraněnim korupce ,všichni v jednom šiku bojujem pro republiku.Nazdar.

2 0
možnosti

Ha, ha, ha. Rodinými svazky proti korupci. Co si člověk nevymyslí aby obhájil své myšlenky. Rodina je skutečně základ, ale není to všelék na všechny neduhy světa. Stačí se třeba podívat na muslimský svět kde ta rodina je skutečně základ či na cikány.

1 2
možnosti

Rodina je hodnota vážená, s tím souhlasím. Ale o to rozdělit se, o to se již ve většině stará stát a to tak, že zvyšuje částky, které mu jako občané platíme a rozdává je částečně těm, co pro stát něco dělají (nebo to jen předstírají) a ty, co jsou na státu přisátí jako pijavice.

No a k té rodině: v krizi, která je teprve před námi a která rozhodně nebude procházkou růžovým sadem, přežijí jen soudržné rodiny. Ostatní nepřežijí. Takže bych to neviděl tak černě. Ona si to příroda zase srovná.

0 0
možnosti

Jak to myslite, ze ty rodiny nepreziji ? To jako umrou ? Nebo je nekdo zabije ?

0 0
možnosti

Stát ovládli lidé podivných názorů a postojů, kteří se usilovně snaží rodiny ničit a zničit, nejrůznějšími prostředky od daňového znevýhodňování až po prosazování homosexuality a jiných "alternativ".

3 1
možnosti

Jak stát prosazuje homosexualitu? Není nic zdravějšího, aby homosexuálové měli svůj svazek mimo tradiční manželství, protože opak (když pod rouškou tradiční morálky nutíme homosexuály přímo či nepřímo do manželství) způsobuje právě rozpad rodin díky tomuto potlačovánemu problému, který vyplave na povrch daleko později a končí rozvody a zničenými rodinami.

1 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik