Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tak. Základem řešení důchodové reformy by měla být podpora porodnosti příspěvky či srážkami z daní progresivně odstupňovaná dle počtu dětí a navázaná na mzdu. K tomu ještě nějaký ty kampaně, zmiňování ve výchově, politikou vstřícnou rodinám s více dětmi a výrazným zohledněním počtu ratolestí při výpočtu důchodu. Bez toho je jakýkoliv krok vlády jen zčeřením vody, než tu všichni zestárneme a vymřeme.

0 0
možnosti

J98a98n 51F53r74o61l18í65k

22. 5. 2013 15:05

"Klíčová reforma" nás zcela jistě nestojí desítky miliard, když do ní vstoupilo cca 30 tis. občanů. Za to fotovoltaika v podání ČSSD nás  bude stát 1000 miliard kč.

Kdyby si každý občan pořídil fotovoltaické pole mohl být na důchod zcela zabezpečen;-D

1 0
možnosti

Pane Jurečko, proč nenecháte na každém aby si spořil na stáří způsobem který mu vyhovuje. Nesoudím jestli je to dobré nebo špatné,ale vadí mi když mně chce někdo vodit za ručičku.

0 0
možnosti

:-)  Paní Hrušková, nerad Vám oponuji vždyť ten Nečas s Drábkem neví co bude zítra,  nebo za týden, ale ví přesně co bude za 3O let. Pak Vám řeknou ....sorry nepovedl se podnikatelský projekt, prachy jsou v čudu a můžete si zaplakat. Opravdu, jen člověk který nepřemýšlí a nepozoruje ten cvrkot kolem sebe, kdy ti u koryt hledají jen způsoby jak tu lůzu ještě ždímnout, tam může strčit svoje težce vydělané peníze! !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik