Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zcela souhlasím, karma. K níže reakcím, že život není černobílý: není, ale hodnoty (např. desatero) mohou být a díky za ně.

Jen snad bych dodal, že SLABÉ STRANY ÚTOČÍ NA PARTNERY, SILNÉ MAJÍ JASNÉ IDEJE, narážím, na nedávný volební inzerát KDU v novinách, který vypadal tak, že vyfotily politiky z top 09 a ODS a pod to otázka, zda tohle chceme. Nechcete být raději klidnou silou? Jinak vám přeji jen dobré a úspěch a to zcela vážně, byť za vás nekopu.

Ze Svatého Kopečku M. Pražák

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k členství pisatele ve vedení příslušné politické strany se jedná pouze o zcela promyšlenou politickou deklaraci, snad bych řekl i o začátek předvolební kampaně. Život totiž není v žádném případě tak černobílý jako nadpis příspěvku, a proto s pisatelem absolutně nelze souhlasit. Zdraví otec čtyř dětí P.S.: a karma ani náhodou

1 0
možnosti

Myslel jste to dozajista dobře, ale je to samozřejmě dost zjednodušené a ten nadpis, dle mého, minimálně diskutabilní (myslím, že na to někdo narážel už níže).

Protože jaký je muž, který má milenku/y a doma šťastnou rodinku, která se o ničem nedozví? Rodinu má, ale milenku také. Klikař? (pro suchary - to byl vtip).

1 0
možnosti

J31a87n 83F33r37o47l37í31k

23. 6. 2013 13:36

Třeba takový Rath. Typicky slabý muž.;-D

0 0
možnosti

Docela by mne zajímalo, kde se na sociálních sítích berou tyčernobílé citátky, generalizující memy typu „slabý dělá toto, silný támhleto ainteligentní zase toto“, už jsem jich čel plno. Resp. kdo je jejich autor. Ale jejichpopularitu chápu - ty větičky jsou takové „dobře uchopitelné“, není třeba nadničím dumat, prostě černé je toto a bílé toto, tady je jasná lajna a hobluj. Jenomžesvět je složen z odstínů šedé a nejenom těch padesáti. Zjednodušení fungujenejdéle do okamžiku, než se něco hodně pokazí. Pak člověk zjistí, že milujeněkoho jiného nebo že přestal být milován, plácá se v tom a černobílé veršovánkyjsou k ničemu.

0 2
možnosti

Láska je rozhodnutí zůstat s rodinou i když se zblázní city. Citům neporučíme, ale můžeme jim podlehnout (slabost) či je odmítnout. To zkráceně vypráví ten citát.

Kdo by velebil city jako směrodatné, ať poradí např. pedofilovi zda má dát na své city či se ovládat. Pro toho, kdo manželce slíbil lásku, úctu a věrnost ovládání není vhodné? Ano, klopýtnout můžeme všichni, ale když padnu, tak si to přiznám.

0 0
možnosti

J25a54n 56G77o77e65t56z

22. 6. 2013 13:53

Slabí muži mají milenky, silní muži mají rodiny ... A ti nejsilnější obojí ...

4 1
možnosti

J65a63n 31N23o20v38á13k

22. 6. 2013 8:06

V ideálním světě existuje jen jeden model ideálního muže?

2 1
možnosti
Foto

V ideálním světě ? Ano.

0 0
možnosti

no ono je to mozna i spojeno s tim ze je odsuzovano poznati zenske plemne nez zasejete semne. Spousta lidi kteří se rozvedli nemeli moc partnerek a tudis vlastne nevedeli ani do ceho jdou. Nekterym se to povedlo mnoha ne. :-P

0 1
možnosti

Spousta, mnoho .... to jsou takové přímo exaktní počty. Ve stejném stylu můžu oponovat, že rozvodem skončila spousta manželství, kde jeden z manželů byl ku ... ník resp. coura. Souvislost tedy nebude tak těsná.

1 0
možnosti

Ženy Vás za tento článek budou zbožňovat, dokud si nevšimnou, že jste lidovec...

0 1
možnosti

Dobrý R^ Jinak mám ráda v USA kandidatury na post guvernéra, senátora apod. Když předstoupí s pěstěnou rodinkou. Někomu to možná přijde povrchní a možná i je. Ta spokojená rodinka nemusí být třeba spokojená. Ale jednu věc to dokazuje - ona tradiční rodina je pro onu společnost stále hodnotou, proto má smysl ji prezentovat. A uspořádaný soukromý život patří mezi podmínky úspěchu. To je dobře. Nejhorší, co se může stát, že je právě onen postoj v ČR, jakožto v zemi s jednou z největších rozvodovostí v Evropě, tzn. "rozvod je normální".

„Jak je možné, že jsme spolu dokázali žít 65 let?“ ptá se novinář manželského páru a ten odpovídá: „To je tím, že jsme vyrůstali v době, kdy bylo ještě zvykem, když se něco pokazilo, to opravit. A ne to hned vyhodit a koupit si nové…“

A to nebylo výjimka. Výjimka bylo, pokud to ti lidé nedokázali. Dnes je výjimkou, pokud to dokáží. Co je špatně? Věčná honba za zelenější trávou? Sobectví? Egoismus? Neschopnost pracovat na sobě a na vztahu?

14 0
možnosti

Predstoupi s rodinkou, pekne zama , usmeje se a vecer si to necha udelat od asistentky. A dokazu je to, ze politici jsou pokrytci a Vy to nechapete. A to pomijim takova fakta, jako ze USA je nejvetsi vyrobce porna na svete. Jak se toto slucuje s moralkou. A nebo je vam je to fuk, hlavne kdyz to neni videt ?:-/

2 3
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik