Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

... ano, to je to, co nám, přítomným v české kotlině chybí. Povědomí o tom, že i když nákupem českého výrobku dnes zaplatím o trochu více, pomohu českému výrobci k tomu, že může příště vyrobit výrobek levnějí a třeba i lepší ...  A hodně by v tom mohla udělat média !!! Takto si "pomohli" po 2.sv.válce Němci, tak proč to neuděláme i my ?

1 0
možnosti
JK

J74i94r76i 79K12r27a74l75i66k

29. 8. 2013 11:47

Lidi si to musi uvedomit sami a ne jim to cpat po nos...k tomu si mysli, ze pokud by tady byla takova masova kampan tak si nekdo z unie zacne stezovat....

0 0
možnosti
AT

Pane Jurečka, obávám se, že drtivou většinu spotřebitelů zajímá hlavně finální cena výrobku na pultě a fakt, že peníze nechá zahraničním řetězcům, je a bude pro ně vždy nepodstatný. Takže dobře míněný záměr rozšířit výrobu českých potravin musí jít ruku v ruce s plánem jak zajistit, aby byly nejméně cenově srovnatelné s těmi dováženými.

Apel na národní zájmy a zodpovědnost spotřebitele mívá dočasný nebo vůbec žádný účinek.

0 0
možnosti
JN

To není tak úplně pravda.  Je fakt, že v Albertu je maso levnější, než třeba v Bille, ale protože v Albertu prodávají pouze polské maso, přestal jsem tam chodit. Raději si připlatím, než kupovat polské šmejdy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik