Diskuse

To, kde člověk utrácí své peníze, ukáže, kde má své srdce!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale mladíku, nacionalismus je největším nebezpečím a vedl vždy k válkám. Tak jako nevybírám přátele podle pasu ale podle kvalit, nebudu vybírat potraviny podle ještě k tomu fiktivního původu, ale podle kvality.

1 0
možnosti

Žádný ani ekonomický život není jednoduchý ale k čemu je pak evropský projekt, který měl přes konkurenci hnát Evropu dopředu. Jsem si vědom, že tam hrají roli dotace, velikost výrobců apod. Dělají to i jiné země, např. Finové. Měli bychom ale prezentovat proč je moravské víno výborné a ne sekat hlavu tomu kdo si koupí francouzské. Ale to moravské výborné musí být, to je základní předpoklad.

1 0
možnosti

Kvalita a zdraví nemá nic společného se srdcem - takže budu i nadále kupovat to, co se mi jeví jako zdravé, kvalitní a a kde je dobrý poměr cena/kvalita - jako každý, kdo umí myslet...takže pokud bude český výrobek méně kvalitní, nebo sice stejně kvalitní, ale daleko dražší - nehodlám skákat na lep politikům ani dotovaným zemědělcům

1 0
možnosti

P16a24v31e45l 61K96u18l65a

22. 12. 2014 12:49

Vždy, když zemědělci apelují na to, abychom kupovali české zemědělské výrobky, si říkám: "Jistě mají všichni doma jenom česká auta, vysavače, roboty, nábytek......"

3 0
možnosti

Nevím, nevím, jestli pan Jurečka jezdí škodovkou. Ještě že nemůže zavést dovozní cla.

0 0
možnosti
Foto

Občané mají v podstatě denně informace o jednání a chování svých zástupců a podle toho se i přizpůsobujete.

Až vy, tam "nahoře" budete taky mít srdce v ČR (nemyslím jen osobní, soukromé výdaje), tak bude vás apel nepochybně účinnější.

1 0
možnosti