Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Asi bude nejlepší, kdyby jste se staral o krávy

3 0
možnosti
GP

Pane ministře, pokud všichni politici mají tak vymeteno v hlavě jak Vy a za těžké peníze, tak se ani nedivím, že tenhle stát skončí v kopru. Bůh s námi !!!!

4 0
možnosti
SB

Pan ministr je v těžké palbě. Na jednu stranu jeho nadřízení chlebodárci z E ropské unie po něm chtějí tohle, na druhou stranu není úplně hloupý a ví, že tyto nesmysly mi voliči spočítají u voleb.

Za třicet stříbrných klidně prodá svou vlast jako Jidáš. Ale má to smůllu, že jedny chlebodárce má v Bruselu, ale ti ho nevolí, a druhé chlebodárce má v českém voličstvu. Zavděčit se jedněm je v kontrastu se zavděčením se druhým. Neboli po příštích volbách je pan ministr politickou mrtvolou.

Morální mrtvolou je už ovšem nyní. Zaprodává vlastní národ.

4 0
možnosti
MR

Naši politici "terorizují" většinu společnosti vůči jednomu etniku a vlastně nikdy nebyli schopni situaci řešit a vyřešit, neboť to je v mentalitě jen rozevírají pomyslné nůžky mezi majoritní společností.

V této situaci kdy neumíme začlenit a ani nějak postavit na vlastní nohy jedno etnikum, chceme dále riskovat.... . 

Naše země historicky přijala uprchlíky už v I světové válce, po II světové válce přijala Řeky, dálev rámci RVHP, Angolany, Kubánce, Vietnamce ... .

Co si pamatuji velký problém byli Kubánci ty hned tasili nože a ... .

Nejsem proti plošnému odmítnutí emigrantů, ale je potřeba hledět jestli nejsou jen ekonomického ražení, dále jestli jejich původní vlast má do budoucna schopnost obnovit centrální správu.

Přijmout je dočasně s tím že znají naše hodnoty a mají zájem o stav a obnovu své země.

1 1
možnosti
SB

Přijmout je dočasně? A jak je potom tady odsud dostanete?

To nejsou Evropané, kteří z cizí země odjedou poté, co jim skončí dovolená a v pondělí opět musí nastoupit ke svým ponkům ve fabrice.

5 0
možnosti
Foto

Pane ministře, pro společnost, stát a občany, kterým tento stát patří, v porovnání s fašistickými kroky současné zdánlivě demokratické vlády, která ruku v ruce se soukromými velkými korporacemi, kterým jde na ruku a dokonce mají své zastoupení skrze ministra financí uvnitř, je podstatně menším problémem jakýkoli šovinismus, pokud jde o svobody lidí a jejich cílené omezování, než to, co vláda dělá. Uznávám jediné: dostali jste společně s ČSSD a Agrofertem mandát od většiny došlých voličů, což je však jen další známka všeobecného úpadku hodnot.

13 0
možnosti
SB

Naprosto správně, pane Matějko!

2 0
možnosti
SB

Pane poslenče, jestli ti přistěhovalci tady budou ve větším množství, tak jsou jen dvě možnosti:

1) Buď se do našeho života nedokáží zapojit, ale svým množstvím ho rozvrátí, jelikož žádná společnost si nemůže dlouhodobě dovolit, aby na příslušném území žilo příliš mnoho lidí, kteří nejsou přínosem.

2) Nebo to tady vezmou do rukou po svém.

V případě č. 1, tedy že dojde k rozvratu, to tady bude ruzvráceno i pro Vás osobně a pro vaše děti.

V případě č. 2, tedy že to tady vezmou do rukou oni, zatrhnou tipec stejně tak mně, který je tady nechce, jako Vám, jenž je tady podporujete.

8 0
možnosti
JZ

Za článek zasloužená karma a pár odkazů pro Tomia Okamuru.

http://www.ojaponsku.cz/valecne-zlociny-jednotky-731-1935/   

https://cs.wikipedia.org/wiki/Nankingsk%C3%BD_masakr

Již brzy připravím blog o japonských válečných zločinech za II. světové války.

1 11
možnosti
SB

Aniž bych jakkoli objaoval válečné zločiny Japonců, připadá mi dost primitivní, že sedmdesát let po válce o nich příslušný blog slibujete v souvislosti s tím, že jeden člověk, který má napůl japonský původ, zastává ta či ona stanoviska k invazi Afričanů do Evropy.

Tím neříkám, že ten blog nemá být napsán. Je to historické téma jako každé jiné, takže klidně může být zpracováno. Ale Vy se o něm zmiňujete v sousislosti s tím, co jeden padesátiprocentní Japonec tady hlásá a prosazuje. A to už je trapnost nad trapnost.

8 0
možnosti
MR

Jsem velmi znepokoje a zděšen jaké absurdní divadlo  se odehrává ohledně jedné akce, která by následně zapadla celkem bez povšimnutí.

Doslova mně to vrací do 50 let a hon na jeden ideál a veřejného nepřítele.

Jsme svědky děsivé skutečnosti kdy kdy politici a garnitura staré architektury EU z 80 let, není schopna pochopit světový obrat o 180 stupňů kde vlastně počíná nová epocha, post humanistický a sociální globální svět.

Tahle stará architektura a garnitura politiků zatáhne Evropu a svět do chaosu a teroristické války kde půjde o bití či nebití Evropy, podbně jako při v pádu Turků až k Vídni.Je hrozné sledovat tuto politickou zaslepenost a stav kdy zde vlastně nemáme velké duševní a altruistické osobnosti, jež chápou ducha doby, potřeby a umí jasně popsat o co jde.Nemáme ani novou generaci politiků. Ta současná je odkojená socialismem, kterému 89 zazvonila hrana, a západ jej ještě křísil ... . 

Politici proberte se vaše doba a pohled na svět pominul a je potřeba jiné aktivity.Hlavní naše dnešní role je vytvořit silné nové centrum Evropy, nejlépe na základech Visegradské skupiny, vytvořit precedenty jež povedou k revokaci přežitých norem někde z poválečného stavu.

Nebát se chránit své hranice, své občany, nechat je vyjadřovat, nebát se jít proti OSN a staré architektuře světa, vytvořit v Lybii azylové tábory a ochránit jižní a východní hranici EU, a vlastně pochopit že Evropa je velká světová velmoc jež se neptá na to co se děje v jejím regionu, je za něj odpovědná a nebojí se řešit občanské války a rozklad států a vytvořit zde dočasnou správu.Doba sociálního humanismu a ideálu je u konce a je neživotaschopná, neboť každá nová generace popírá hodnoty té starší, než to pozná na vlastní triko, lidi se jinak chovají samostatně a jinak ve smečce (skupině). 

Pane ministře spíše upřete zrak a své síly na mezinárodní koordinaci a vytvoření nového centra EU, nechceme osu Francie a Německa, pak i Brusel ... . Německo má po válce vštípený model solidarity a pomoci, ale

5 0
možnosti
MR

ta ostatní státy a Evropu zatahuje do přílivu ekonomických uprchlíků, neboť platí dohoda o návratu uprchlíků tam kde byli evidování.

0 0
možnosti
FS

Pane Jurečka,mě se jeví,že jste dostali pořádný strach z těch šibenic. PROČ ASI?

10 0
možnosti
JF

Ono spíše to, že za chvíli jsou volby a musejí pískat podle not chlebodárců.................

3 0
možnosti
TH

Ale co s Afričanama, kteří nejenže evropské hodnoty neznají ale navíc nám chtějí vnutit ty svoje ( podle toho co vidím v zahraničí )

,

6 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik