Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tehdy to slo v pohode s uprchlíkama a ted kdyz jsme vstopily evropské unie, amerika která zdevastovala muslimské a islámské země a ted se pripravuje znicit rusko, ukazalo se USA zacala diktovat podmínky evropskím zemím o kvotach... PS: America stává fašistickou zemí

1 0
možnosti

jinak co se tyka poctu zadateu o azyl v roce 2001 - ano skutecne jich bylo 18000 a CR se tehdy s touto situaci opravdu vyporadala velmi dobre, protoze z tohoto mnozstvi udelila azyl 83 osobam.

http://zpravy.idnes.cz/do-ceska-zamirilo-nejmene-uprchliku-dbq-/domaci.aspx?c=A130220_115904_domaci_jj

0 0
možnosti

Jurecka patrne nechape, ze problem neni to, kolik imigrantu zada o azyl dnes, problem je, ze diky jejich eurohujerismu muzou projit kvoty na prerozdeleni 3% imigrantu, coz pri milionu zadatelu do eu dela 33 000 afro-muslimskych imigrantu (jedno okresni mesto) rocne pro nas. Dale mu nedochazi, ze pristup zapadnich zemi, ktere imigrantum nacpou kapesne vyssi nez kolik si doma muzou kdy vydelat je absolutne spatny a kvotama se to jeste zhorsi. Pak neni divu, ze o imigraci do eu ma zajem pul afriky a asie. No a to, co je medialni hysterie a co realny postoj vetsiny naroda, to se Jurecka dozvi zcela presne nejpozdeji za dva roky ve volbach, o to nemusi mit vubec zadny strach :-/

1 0
možnosti

Koukám pan Jurečka bojuje jako lev. Opět tu máme zopakovaný překroucený nesmysl o čechách imigranetch. Hlavní rozdíl je v tom ,že tito čeští imigranti dřeli jako koně a nic nedostali zadarmo. Neběželi s nataženou rukou. A hlavně - šli do podobného kulturního prostředí. Nevím o tom, že by běželi k šejkům žít oddechový život postavený na petrodolarech. Imigranti současní si běží pro sociální dávky do německa nebo UK a chtějí bezstarostný, bezpracný život. Neutíkají před smrtí, to by šli jinam.

2 1
možnosti

bože to jsou kecy.Vy musíte být strašnej pracant

0 0
možnosti

Možná že problém je v tom, že musíme brát v úvahu celkový počet "migrantů", kteří přicházejí do Evropy. Není důležité, že v tuto chvíli chtějí převážně do Německa, Velké Británie nebo Švédska. 

1. V poměrně krátkém čase jim v těchto zemích pravděpodobně začne být těsno.

2. Mimo to, příliv dalších migrantů z Asie, Afriky, ještě větší než letos, můžeme čekat i v dalších letech.

A opravdu pro ně pro všechny bude v Evropě místo, bez podkopání základů evropské civilizace???!!!

5 0
možnosti

ze mě se ještě stane lidovec:-)

0 1
možnosti

P69a32v31e52l 91V44é84b68r

31. 8. 2015 12:28

Píšete tu o desetitisících českých emigrantech ... no, za měsíc, dva splněno, ostatní jsou navíc...

Copak nechápete, že problém je v rozměrech té uprchlické vlny? Že řádově přesahuje, co jsme schopni pojmout?

8 0
možnosti

V článku nezazněla jedna hodně zásadní věc, kde na tu pomoc vezmeme peníze ? Na dluh !!!, který budou platit naše děti. Pokud by se naše vlády v minulosti chovaly jinak a nesmyslně neutrácely, bylo by na pomoc peněz dost, ale protože se rozházela budoucnost, jsem zásadně proti utrácení peněz našich dětí za věci, o kterých nemůžou rozhodnout. Vzpomeňte si kdo v těch vládách taky seděl.

5 0
možnosti

J38i68ř49í 30P98e92š

31. 8. 2015 10:02

Pane Jurečko, podobenství o "Milosrdném samaritánovi" se dá uplatnit pouze u malého procenta skutečných úprchlíkú, tedy u těch kteří jsou válkou skutečně ohroženi na životě a pronásledováni. To se týká především křesťanů a nemuslimů. Pro ten velký zbytek běženců platí jiné podobenství: "Střeztese lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitřjsou draví vlci". (Mt 7, 15) Toto si prosím uvědomte.

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS