Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

To není tak jednoduchém i když s Vámi souhlasím. Jde o to, že pokud jste více hodin denně se svou spolupracovnicí než s manželkou, tak je velká pravděpodobnost, že tam vznikne určité pouto, které přerostne v milostné. Je asi v pořádku, když se chlap otočí za hezkou sukní, moje žena říká, že jinak by to nebyl chlap. Pak jde o to jak ukočíruje svoje pudy, jak si váží svojí ženy apod. Od jisté doby (před deseti lety) , však toto nesoudím. Jako křesťan si vždy řeknu to, co řekl Kristus. "Kdož jsi bez viny, hoď kamením"

10 0
možnosti
TH

Doufejme, ze dospely clovek, azt je to zena nebo muz, dokaze ukocirovat sve pudy. Jinak k te realizaci "neukocirovani" potrebujete dva lidi. 

PS: I zeny maji pudy, naprosto stejne jako muzi.

5 0
možnosti
IO

I38v73a41n 66O57v67c70a27r

17. 6. 2013 18:49

Kdo vám vyprávěl tu hovadinu, že vojna z někoho udělala chlapa?

9 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 4
možnosti
JP

J70o87s17e22f 26P93o14t43r

17. 6. 2013 16:29

Pro pana Faltýna

pane Faltýn dole pokládáte otázku "Věříte ještě na neposkvrněné početí?"

Já bych si vám dovolil dát jinou otázku.

Jak jistě víte, svět drží pohromadě síla, která se nazývá gravitace. Ta je závislá na hmotnosti těles, na čtverci jejich vzdálenosti a na gravitační konstantě. Ta gravitační konstanta zajišťuje, že hmotná tělesa se přitahují, ale zároveň nedojde k jejich vzájemnému kolapsu a je tak vyvážená, že až na 54 místě za desetinnou čárkou nezáleží na dalších hodnotách.

Věříte tomu, že ta pravděpodobnost 1:10^54  je náhoda?

3 4
možnosti
MK

Pravděpodobnost se vztahuje vždy k náhodnému jevu, z toho že je na 54 desetiném místě něco, vůbec nemůžete tvrdit, že jde o pravděpodobnost.

0 0
možnosti
EK

To jsou kecy;-€, otec utíkal za války z domu a ztratil se, vyrůstal v dětském domově od 13 let. Kupodivu z něj byl dobrý otec, i když svého otce už živého nikdy neviděl[>-] a takových byly tisíce......Teď je prostě jiná doba, každý se stará jen o sebe, své zážitky a mít rodinu je zodpovědnost. A tu dnešní muži nechtějí, chtějí si užívat, výsledek je ten, že když se konečně rozhýbou, většina partnerek už má jiného. A když se navíc ještě o dospěláka stará maminka, tak mu to vlastně vyhovuje. Uvidíme za takových 20 let, jak dopadnou ti, co vše svádějí na ženy;-)

9 9
možnosti
Foto

Ty chlapy jsou fakt hrozný. Nechtěj zodpovědnost. Vyhýbají se údělu manželů jako donátorů semene a peněz. A proč ? Co se jim na to nelíbí? Vždyť je to tak "krásné"...

2 10
možnosti
LJ

Potěšilo mne množství souhlasných komentářů.

2 2
možnosti
IH

I79r29e72n72a 69H14r98u58b14á

17. 6. 2013 15:12

Ale přece když se dva mladí potkají a cítí, že je to ono, nemusí hned ve 20 kupovat domek na hypotéku a rodit. Co třeba spolu žít v pronajaté garsonce, budovat si pozici v práci a dítě si pořídit za pár let?

7 2
možnosti
JT

To je ted moderni, otazkou je jestli to je to nejlepsi.

7 2
možnosti
Foto

jediná výhrada : Přeji všem tátům, ať se jim úlohu dobrého otce daří naplňovat, aby ukázali svým synům cestu. :-) - i dcery potřebují táty V!.

21 0
možnosti
JH

J92a50n 43H65o75r63a

17. 6. 2013 14:35

Člověče, Vy snad vzýváte návrat bolševika - potkám-li tu pravou, není jisté, že se dovzdělám, že seženu práci bez praxe, že budu mít kde bydlet... prostě nemám ty "bolševické jistoty?!" Nechte na mladých, jak se zařídí, láska je jen jedna, ale prostředí, ve kterém se narodí (ta láska), je odlišné a odlišně zvládáno, tak říkajíc kus od kusu. Vychovávejte, ale i nechte vychovávat.

4 11
možnosti
DS

Jo, takovej příběh znám... potkali se, zamilovali se, udělali si děti, vzali si hypotéku, on vyletěl z práce, přišel exekutor, žijou jak žebráci.

Rodina je momentálně tahá z problémů. Jeden jim dá bydlení, druhej platí energie, třetí na narozeniny či svátek přihodí korunu.

Pěkně po bolševicku.

Hlavně, že si to mladí zařídili sami...

4 3
možnosti
Foto

ale co muži, kteří nemají ani manželku ani milenku?8-o:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik