Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J38a29n 40F24r14o19l74í93k

4. 2. 2015 1:02

Co vyleze z huby nejvyšších představitelů jsme si už zvykli. Viďte pane prezidente.;-D

1 0
možnosti
JB

Na Středulu by patřilo nejméně třikrát tolik sádry. Stačila by i na hlavu.

1 0
možnosti
KS

Černoprdelníci se vždy řídili zásadou kam vítr, tam plášť. Ani pan Jurečka není výjimkou.Rv

2 2
možnosti
JO

Píšete "Osobně si nedokážu představit, že v této ekonomicky složité a turbulentní době by tato vláda přistoupila na zvyšování daní např. pro živnostníky. Tu spravedlnost bych spíše viděl v tom, že se postupně bude snižovat zdanění a odvody zaměstnanců a zaměstnavatelů, které patří k  nejvyšším v EU." V tom s vámi souhlasím. Ale víte vůbec, že jste v koalici s ČSSD? Mluvíte s nimi? A posloucháte to, co už z nich pomalu leze? To, že jsou odbory béčkem ČSSD pro vás neměla být zrovna novinka. Tak se nedivte.

7 0
možnosti
JB

Pane ministře, problém je ten, že pan Středula, a vůbec, vetšina osob, co se kdy ocitli v jakékoliv takové státem, stranou, odbory, placené funkci, ztrácí kontakt s realitou. Pohybuje se ve sférách, kde si nakonec pod pojmem OSVČ představí právníka, daňového poradce, co já vím, koho dalšího, kteří si jezdí v nejnovější audině, mají haciendu s bazénem, na dovolenou jezdí na Maledivy, atd... Už nevidí, že spousta OSVČ je vlastně podnikately z nouze. Znám hodně žen, středního věku, které jsou OSVČ, protože přišly o místo, a kvůli věku je už nikdo nezaměstná. Patřím k nim. A prostě mi bylo proti mysli, jít na úřad práce. Výdělky jsou různé, někdy je hůř, někdy líp, jsou měsíce, kdy činí odvody, které musím zaplatit, větší část mého výdělku. Nikoho totiž nezají má, jestli byl měsíc pro OSVČ úspěšný, či ne.  A co se týče ždímání zdravotního systému, za 12 let, co " podnikám", jsem byla jednou na pohotovosti se žlučníkem, jednou s ledvinovou kolikou, jo, propíchla jsem si na dvorku nohu o rezavý hřebík ( to bylo na víc návštěv, na pohotovosti neměli protitetanovku 8-o). Několik návštěv u zubaře a ostatní, si stejně převážně platím hotově.

Vyřiďte panu Středulovi, že ještě pár takových pitomostí, a půjdu na úřad práce, nebo do předdůchodu, nebudu platit už vůbec nic, budu se starat o náš " zvěřinec" - včera se nám narodily kůzlátka, plácat se na zahradě, a o jednoho OSVČ bude míň. Bude pak spokojený? Řečeno slovy klasika - komu tím prospěje?

8 0
možnosti
KT

Nebude o jednoho, ale o tisíce méně. Pokud někdo vydělá akorát na odvody a daně, byl by blázen, aby pracoval na takové parazity jako pan Středula.

2 0
možnosti
JK

Souhlasím pane ministře a doufám, že se zasadíte o snížení daňového zatížení zaměstnanců a zaměstnavatelů. To je správná cesta. Zdrojů je dost, jen je správně využít.

1 0
možnosti
VH

No - to je z bláta do louže.

0 0
možnosti
JT

Odborarsti bossove jsou nejvetsi parasiti teto spolecnosti. Ti by meli misto sadry dostavat toaletni papir a misto chlopne kus igelitu.

2 2
možnosti
FS

Pane ministře,slušnost je napsat,pan Středula. Nu,lidovec!!

3 2
možnosti
VH

Středula bude rozhodovat - neboť Střdula je pouze klon Sobotky (nebo Sobotka klon Středuly).

  Nepíši oslovení, neb v novinových projevech (tím je i blog) se často vynechává (aniž by byli normální lidé pohoršeni).

  PS: Zpravidla v diskuzi oslovení nevynechávám, ale chápu to tak, že je to spíš moje libůstka, než pravidlo.

0 0
možnosti
MR

Co je ale horší je ta skutečnost kdy pan Středula chce rovnou rozhodovat o osudu Ústeckého kraje a prolomit limity  těžby hnědého uhlí. 

Argumentuje s 15 a 16 tisících pracovních míst, ale když se podíváme na skutečnost, tak je jich jen zaměstnáno 1520, a navíc největší práce zde dělá důlní technika, tak že se každá rok propouští kolem 30 lidí. 

Navíc hnědé uhlí zde je plné síry  a zničilo Krušnohroské lesy a poznamenalo celou tuto severní oblast naší země.

Na Ostravsku kde je kvalitní černé uhlí, tak dochází k útlumu a bude se ze popouštět na 300 lidí. Ministr  průmyslu Mládek zde chtěl obětovat navíc více jak 1 miliardu státních financí na záchranu pracovních míst.... . 

Je potřeba říci že hnědé uhlí bylo nahrazeno a to velice draho fotovoltaikou, jež nás bude stát ještě bilióny korun, podražilo cenu energií a snížilo konkurenceschopnost našeho průmyslu.

Tedy těžba hnědého uhlí byla nahrazena fotovoltaikou jejíž zátěž bude na desítky biliónů korun do roku 2030 a více jak 100 miliard dostavbou Temelína.

Navíc mají těžební společnosti vůbec rezervu na rekultivaci krajiny ?

Pane ministře měl by jste se zasadit celou svoji vahou ministerstva na ochranu půdního fondu a to zvláště bonitní orné půdy tak aby nebyla ničena krátkodobou výstavbou skladovacích a výrobních hal a chránit původní krajinu Severních Čech.

2 1
možnosti
JF

J48a33n 10F90r52o42l66í75k

4. 2. 2015 1:07

Hnědé uhlí nebylo nahrazeno fotovoltaikou ani náhodou. Z celkové výroby el. energie v ČR činí fotovoltaika pouhých 2,5%. Nemluvě o potřebě uhlí do teplárenských provozů. Až soudruzi vymyslí, čím zatopí panelákům mohou mluvit o omezení těžby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik