Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jako vláda jste naprosto selhali při řešení "romské otázky" jak chcete řešit migranty kteří jsou úplně mimo českou realitu !

jakou osobní ZODPOPVĚDNOST ponesete když ty Vaše krásné mírumilovné experimenty nevyjdou ? odstěhujete se s rodinou na nějaké pěkné a bezpečné místo ? třeba do Austrálie ? nebo Nový Zéland

- tam kde si zachovali zdravý rozum a starají se o své vlastní lidi a jejich budoucnost ?

Nebo budete bojovat se zbraní v ruce za znovuosvobození své VLASTI svého domova - který jste vlastním rozhodnutím přivedl ke zkáze ?

1 1
možnosti

Jako politik na důležitém postu, očekával bych od vás především zajištění bezpečnosti svých občanů, případně voličů, prozíravý pohled do budoucna na možné scénáře a jako lidovce, podporu svobody, zákona a křesťanských hodnot. Tisícihlavé davy muslimů, tvrdě prosazujících svoji víru a zákony z ní vyplývající, směřují přímo proti tomu, co jsme od devadesátých let budovali. Společnost evropského typu na základě humanity a svobody. Co je svobodného na islámu? Necítíte obavu z destabilizace naší země, potažmo Evropy.? Nemáte strach, že vaše vstřícná migrační politika vynese do vedení státu neonacistické a jim podobné struktury? Lidé jednoznačně nechtějí měnit svoji společnost ve prospěch africko-arabské islámské vlny migrantů. Měl by to pro vás být důvod k zamyšlení. Tady nejde o charitu, tohle je invaze . Jakmile se prostor zabere, začnou se měnit pravidla hry a nebude to nic pěkného. Nikomu by nevadili lidé ,kteří nejsou zatížení ideologickým nesnášenlivým náboženstvím a myslím, že češi dokázali mnohokrát, že umí pomáhat. Ale je důležité komu a proč.

3 1
možnosti

Táto, mě zas utkvěly fotografie člunů plné silných mladých mužů, kteří dají cca 100 000,- kč za cestu k Italským břehům.

Jen si říkám proč opustili své děti, rodiny, proč je nechrání před násilím, za ty peníze by si mohli koupit i dělo, protitankovou raketu, kulomet, hodně samopalů a munice.

Ale nic vám jako členům KDU-ČSL nebrání jít pomáhat křesťanům do Sýrie, Egypta, Iráku, Etiopie. Požádejte kardinála Duku jistě vás na cestu řádně vybaví. Katolická církev má již peněz dost. Držím palce.[>-]

5 2
možnosti

Pokud se uchytí v EU oni, může se jejich rodina legálně přistěhovat.

0 1
možnosti

.... Mariane ... nedávno tu na IDnesu pohořel s podobným článkem Tvůj předseda!! Tak si tak začínám myslet, že si zřejmě po příštích volbách zase na pár let od toho ,,náročného" vládnutí CHCETE ODPOČINOUTRv!

2 1
možnosti

Bude třeba také trpělivě vysvětlovat, jaké naše rozhodnutí bude mít dopady.

Toto mi připadá jako příprava lidu na schválení kvót.

2 0
možnosti
Foto

Jako politik a zároveň táta rozhodujte výhradně tak, abyste se jednou na podobné fotografii neocitl sám (Vy, nebo Vaši bližní).

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS