Diskuse

Kolego Okamuro, japonský šovinismus do Evropy netahejte!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P47e97t31r 16N33e82d28o16m90a

31. 8. 2015 15:57

p. Jurečko, vy jste japanofob a rasista

0 0
možnosti

Přece Okamura nemůže za projevy ostatních řečníků nademonstraci 1.7.2015. Šovinismus = vyhrocený nacionalismus,tj. víra v nadřazenost jednoho národa, hlásánínacionální výlučnosti... O nadřazenosti Čechů nad jinými národy se zřejmě nademonstraci.nemluvilo. Když vláda nebude schopna ochránit své občany, tak seobčané ochrání sami a bez vlády - například domobrana. Ale proč si tedy vlastněvládu platíme ze svých daní?.

0 0
možnosti

Přece Okamura nemůže za projevy ostatních řečníků nademonstraci 1.7.2015. Šovinismus = vyhrocený nacionalismus,tj. víra v nadřazenost jednoho národa, hlásánínacionální výlučnosti... O nadřazenosti Čechů nad jinými národy se zřejmě nademonstraci.nemluvilo. Když vláda nebude schopna ochránit své občany, tak seobčané ochrání sami a bez vlády - například domobrana. Ale proč si tedy vlastněvládu platíme ze svých daní?

Okamura má odvahu pojmenovat věci pravými jmény a hovořit i o řešení. To vláda nečiní.

0 0
možnosti

"Jsou to evropské hodnoty, které umožňují lidem svobodně si vybírat svůj životní styl a plnění životního snu."

Pak je mi ovšem záhadou, proč bych měl podporovat import lidí, kteří tyto hodnoty nesdílejí.

0 0
možnosti
Foto

Braňte naše hodnoty Vy a nebude třeba Okamurů, natož pak Bartošů.

5 0
možnosti

Mezi náma, pane ministře jste placen taky za to, aby jsme tady nejedli hnusy, které pomalu nesežere ani pes. Neztrácejte zbytečně čas hloupým psaním a starejte se taky o lidi. Když se házely vajíčka a odpadky na prezidenta, to jste mlčel, teď budete honit triko.

5 0
možnosti

Populistické zviditelnění...nic víc nic míň.. A tím nemyslím pana Okamuru, to jen tak pro pořádek pane ministře...

3 1
možnosti

Ale v Japonsku aspoň nemají muslimská gheta, takže k něčemu je japonský šovinismus dobrý.

3 0
možnosti

J18a33r15a 48R57a24n45k

3. 7. 2015 20:42

Japonsko i mentalitu lidi rochu znam, za tyden mi prijedou dva japonsti studenti na leto, pan Okamura je smes vseho, jen ne japonskeho. Za baksis v parlamentu polozi i zivot;-)

0 0
možnosti

Pane ministre v Nemecku byl nacisticky rezim a hadejte kde byl fasisticky? Pri vasem vzdelani ! A jakou souvislost ma pan Okamura s temi sibenicemi ? On si je prinesl na tribunu ? A pokud ho vyzyvate, aby japonsky sovinismus netahal do Evropy, tak se jen projevujete jak xenofob nejhrubsiho zrna !

4 0
možnosti

Další co ve svatém hněvu míchá hrušky s jabkama. Šibeničky byly evidentně nefunkční, trapné maketky, které si dotáhli slaboduší podporovatele Bartoše. Jen dotaz, jak jste se tvářil, když nás věšel Roztočil - Goldman ze skupiny Čechy v Čechách nechceme? Budu hádat, potlesk a úsměv. Patří k evropským hodnotám nechat si kálet na hlavu? Ne? Tak tedy IVČRN. Protože to jak jste si s lidmi vytřeli posledně ve sněmovně zadel nebylo sice na virtuální šibenici, ale za pár výchovných tatranek určitě.

3 0
možnosti

Chcete tím říct, že šibenice byly nefunkční, tak je všechno v pořádku? ;-D

0 0
možnosti