Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte naprostou pravdu, ale vysvětlete to mimo jiné vašemu vládnímu kolegovi-Babišovi, který si na problému zvyšuje popularitu.

1 15
možnosti
MR

Navíc několik dní nazpátky Česká televize na kanálu 24, vysílala mimořádné vysílání k uprchlické krizi, i když to byla je čirá manipulace a retuš skutečnosti.

7 0
možnosti
LR

L41u14b23o81š 77R66e60n34k30a

30. 8. 2015 19:21

Média tu sice jsou proto, aby informovala, ale ještě více proto, aby informace co nejlépe prodala. A podle toho také jejich styl informování vypadá - skutečná fakta se často odsouvají do pozadí a objektivita trpí. Serióznost aby v nich člověk hledal s lucernou v pravé poledne!

2 0
možnosti
PS

P63e29t82r 86S45k47á53c54e84l

30. 8. 2015 22:01

Nejlépe je to vidět, jak se v  TV přestaly vysílat obrázky uprchlíků alias mladých silných chlapců a nyní jsou tam nekonečné záběry na otce či matku s dítětem v náručí. Já tuto informaci chápu jako potvrzení faktu, že jde o nezodpovědné rodiče, kteří se vláčí s dítětem světem. Místo toho, aby doma udělali si pořádek, starali se o prosperitu svojí země, ve které vyrostli. Každý svůj díl odpovědnosti - jak moudrá jsou tyhle slova! Jak se starají jejich vlády, aby neutíkali před zodpovědností?

Je třeba jim přinést zdravý rozum, návod jak přežít a žít...R^

1 0
možnosti
MR

Hysterii vidí jen politici a humanisté a retušující ČT. Je zde vidět ona pověstná krátkozrakost a i manipulace.

Stav exodu je už v rozvinutém těžko zvládnutelném stádiu a to především díky vstřícné politice Německa, Francie, Anglie, Švédska..

Německo skrz ústa Mekrkelové prohlásilo, máme otevřenou náruč pro všechny ... . Za pár dní už jen pro Syřany.

Co tedy bude s uprchlíky různě po Evropě jejíž jediný cíl je Německo, Anglie, Švédsko ?Jsou to stovky a stovky tisíc ... .

Navíc přicházejí další a za nimi půjdou rodiny .. . V Africe jsou čilé komunikace přes mobil a internet a jak nedávno v televizi prohlásil odborník na uprchlictví, uprchlíci v rámci exodu  Balkánskou cestou čile komunikují jak s Německem kde mají své příbuzenstvo, tak s těmi doma v Africe.

Selský rozum  a určitý nadhled a konzistenční vnímání, to vidí v jiné rovině.

Německo, spolkové vlády se vzepřou Merkelové, dají stop stav.

Země na Balkánské cestě, Makedonie, Srbsko, už celkem volně dokonce i autobusy  pouští imigranty.

V rámci stop stavu bude nejen u nás na 100% vytížena policie, armáda, hasiči, zdravotnictví.

17 0
možnosti
MR

U nás následně vzniknou uprchlické enklávy, jež vytíží plně náš systém jak finančně tak hospodářsky. 

Navíc po uprchlících můžeme těžko chtít aby zpřetrhali své kořeny, náboženské tradice, kulturu, myšlení a chování, to je více bude oddělovat od majoritní společnosti a může nastat podobný stav jako v Mariánkách, nebo v Paříži východní části města, Montainere.

Navíc u nás není dobrá proočkovanost malých dětí.

U hranic s Německém, může následně vzniknout divoký západ, neboť policie, armáda, hasiči, budou tak vytížení ... .

Jednak zde vzniknou divoké tábory, mafiánské a převaděčské skupiny a nebude zde platit zákon ... . 

Tam nás chcete zavést pane Jurečka ?  Na místo aby jste skrze vládu nechali svolat summit hlav evropských státníků a celý exodus přenesli na národní úroveň a hlavy států a v rámci výjimečného stavu dočasně "odstavili" Brusel a stabilizovaly se vojensky hranice Šengenu.

Nebo když to nebude na Evropské úrovni, tak alespoň na platformě Visegradské skupiny.Selský rozum taktéž říká že nelze brát za validitu internetové diskuze, jak se říká papír unese vše, zde el.. Je to anonymní prostor kde jsou i frustrace z nečinnosti vaši vlády, navíc je to prostor IV. cenové skupiny :-). Navíc nejde jen o Evropský exodus, ale v Latinské a Střední Americe ... .  Právě slepí volají po xenofobii, hysterii a snaží se učit druhé, neboť vlastně nemají své otěže ve svých rukou.

12 0
možnosti
JN

J36i56ř69í 36N56o72s36e73k

30. 8. 2015 19:12

Pane Jurečko, máte děti a jste aktivní katolík. A tak vás hned dvakrát nechápu Rv

13 2
možnosti
JP

J15a37n 28P91a19l86l20a54s

30. 8. 2015 18:56

Dobrý večer, nic proti řešení problémů s chladnou hlavou. Ale nebylo by lepší jim předcházet?

11 0
možnosti
MR

M21i82l89a31n 26R39a76d38e57k

30. 8. 2015 18:55

ti utecenci z Kuby nebo Ukrajiny nikoho neznepokoji, da rozum. Ani z Vietnamu by to nikomu nevadilo.

Ale na Evropu miri lavina muslimu, a zatim se Cesku vyhybaji, jenze jinde uz je plno a EU svolava rady, a nevi co s tim, tak se do Ceska take dostanou.

A neco je udrzet chladnou hlavu, a neco je prihlizet jak sousedovi hori strecha a rikat si ze proc se pripravovat na pozar, kdyz to ZATIM hori jen u nej.

19 1
možnosti
Foto

Byly doby, kdy Vietnamci velice vadili - ještě si vzpomínám (z druhé poloviny 80. let) na fámy o nemocech, které údajně šíří, o parazitech, které v nich našli lékaři atd. Dnes už žijeme s Vietnamci tak dlouho, že by nás takové kraviny prostě nenapadly, protože víme, že jsou to normální lidé. Tolik k tomu "oprávněnému znepokojení".

Pokud jde o minulé imigrační vlny, zažili jsme celkem masivní imigraci Aghánců a bosenských muslimů a žádná hysterie se nekonala a k žádné katastrofě nedošlo. Takže dávám autorovi článku zcela za pravdu.

6 10
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
1. místopředseda KDU-ČSL ministr zemědělství ČR, otec pěti dětí a manžel paní lidovcové, tedy lidovec. Muzikant a zemědělec z Hané.

Seznam rubrik